O functie noua pe Youtube

Youtube ofera o functie ca o mana de ajutor pentru cei care au obiceiul sa incarce filmulete, tutoriale sau pentru cei care au video blog. Inca de acum aproximativ 4 ani cei de la Youtube au pus la dispozitia utilizatorilor o functie asemanatoare, dar nu foarte de mare ajutor. Au decis sa lanseze o functie noua de cenzurat atat obiectele statice cat si cele in miscare.

Youtube lanseaza o functie noua de cenzurat.
Probabil ca multi care produc tot felul de filmulete, tutoriale, cursuri sau mai stiu eu ce, dupa ce realizeaza filmuletul respectiv, il incarca. Problema este ca dupa ce este incarcat, observa ca a uitat de exemplu numarul de inmatriculare al masinii vizibil, sau ca in videoclip este vizibila o persoana care nu doreste sa o faca publica si multe altele.

Daca vi sa intamplat sa uitati ceva in videoclip, ce nu va doreati sa apara, nu mai este necesar sa dati video jos de pe youtube sau sa il stergeti. Youtube lanseaza o functie noua, de blur, cu ajutorul careia puteti sa ascundeti, sa cenzurati sau mai bine zis sa blurati ceea ce doriti sa nu fie vizibil in filmuletul incarcat.

Blurul non-static.
Stiti ce este foarte interesant ? Cu ajutorul acestei functii puteti cenzura, blura orice obiect, lucru, fiinta chiar daca este statica sau este in miscare. Pentru portiunile care doriti sa le cenzurati si care sunt in miscare se aplica blur non-static. Blurul non-static functioneaza cu ajutorul unui sistem de tracking ce permite efectului de blur sa fie in tandem cu obiectul in miscare pe toata durata aparitie sale in video.

Ce parere aveti de noua functie? Va este de ajutor aceasta functie? Stiati de aceasta functie?

Leave a Reply