WhatsApp nu mai ofera suport

WhatsApp lanseaza o stire BOMBA.
Cei de la WhatsApp au dat o veste bomba care nu o sa fie pe placul tuturor utilizatorilor de telefoane mobile. Stirea oferita de cea mai populara aplicatie de comunicare este ca va renunta curand la a oferi suport de orice fel pentru telefoanele care ruleaza cu sisteme de operare vechi.

Multi dintre voi poate va ganditi ca cine mai foloseste sistem de operare asa vechi, dar stati linistiti ca sunt destul de multe persoane. Nu toate persoanele isi permit telefoane performante, cumpara in functie de venituri si cu siguranta foarte multe din aceste persoane vor fi destul de revoltate.

Veste trista pentru Windows Phone, BB si Symbian.
Aceasta stire este trista pentru cei care utilizeaza sisteme de operare cum ar fi Windows Phone 7.1, Symbian S40 si S60, Blackberry 10 si Android 2.2. Din vestile date de cei de la WhatsApp, suport vor mai oferi pe iOS, Android 2.2+ si Windows 10.

Aceasta stire nu este chiar foarte noua, pentru ca cei de la WhatsApp nu sunt la prima tentativa de a renunta la suport pentru sistemele de operare vechi.

Motivul pentru care renunta la suport.
Motivul ar fi ca odata cu suportul oferit acestor sisteme de operare vechi si costurile sunt mai mari pentru ca nu sunt la zi cu ceea ce este pe piata si sunt bani irositi din punctul lor de vedere. Au mai spus ca suportul se va baza in mare masura pe device-urile, modelele de tip Premium.

Daca ar fi sa imi dau cu parerea au in mare masura dreptate, nu pot mentine suportul pentru sistemele de operare vechi la vesnicie daca nu pot face fata noilor functii pe care vor sa le aduca la aplicatia WhatsApp.Cei care vor sa utilizeze aceasta aplicatie in continuare, trebuie sa faca o imbunatatire sistemului de operare sau trebuie sa schimbe device-ul cu parere de rau.

Ce parere aveti de aceasta veste? Face bine WhatsApp ca renunta la suport?

Leave a Reply