Sanatatea ta conteaza! Alege Rohnson

1 Martie, ziua in care ghiocelul cel firav iese la suprafata si vesteste Primavara. Poti fi tu vestitorul renasterii, purificarii, stralucirii casei tale cu ajutorul unui profesionist din categoria de aspiratoare profesionale de la Rohnson.

Sanatatea ta conteaza!
Sunt sigur ca orice persona care isi iubeste familia, apropriati isi doreste cu siguranta cel mai de pret lucru pentru ei, care este sanatatea. Pe langa acest lucru, sunt mai mult ca sigur ca oricarei persoane ii place sa traiasca intr-un mediu curat, improspatat, si care sa nu ii afecteze in nici un fel sanatatea sa, cat nici cea a copiilor sau a familiei.

De ce spun ca sanatatea conteaza?
curatenie

Eu unul m-am saturat sa folosesc tot aceleasi aspiratoare, care nu curata cum trebuie, trebuie sa dai de mai multe ori, praful se ridica in aer, iar noi Inhalam si suntem predispusi la diverse boli. Cel mai periculosc este pentru cei care au copii, mai ales daca ai animal de companie cum am eu si probabil cum aveti si voi.

Daca te-ai saturat de aspiratoarele care nu te ajuta cu mai nimic, parul de animale nu il aspira si praful este tot in casa, alege Rohnson Aquatech R144, un adevarat profesionist in ale curateniei, prospetimii si al stralucirii casei tale.

De ce ai alege acest aspirator profesional?
In primul rand, aspiratorul Rohnson Aquatech R144 este unul din putinele aspiratoare care sunt dotate cu o tehnologie inovatoare de filtrare prin apa ceea ce aduce un plus sanatatii noastre. Mai mult de atat, cand aspiratorul functioneaza, praful si murdaria sunt extrase si “livrate” in recipientul de colectare, nu raspandite in aer cum se intampla la alte aspiratoare.

In al 2-lea rand, Rohnson Aquatech R144 vine inzestrat cu un filtru HEPA ce retine 99,99% din particolele ce depasesc 0,3 microni. Ce inseamna 0.3 microni raportat in milimetri? 0.3 microni este raportat la 0.0003 mm, deci va dati seama ca nu trece aproape nimic de aceasta bariera, care o produce filtrul HEPA.

In ultimul rand, sanatatea este protejata deoarece tot ceea ce tine de praf, murdarie este retinut direct in apa care face parte din procesul de filtrare al aspiratorului. Beneficiile de pe urma acestui proces sunt : praful nu se mai imprastie in aer, nu mai inhalezi particulele de praf din aer si este mai usor cand trebuie sa cureti, sa arunci continutul recipientului.marketonline

Concluzia mea, cred ca si a voastra este ca sanatatea este mai presusu decat orice si este nevoie de o mica schimbare in viata noastra cu un astfel de aspirator de la Rohnson care poate fi gasit si achizitionat din magazinul MarketOnline.ro

Articolul Sanatatea ta conteaza! Alege Rohnson. a fost scris pentru competitia Spring SuperBlog 2016, proba 1.

Ce parere aveti despre acest aspirator? Utilizati vreun produs Rohnson? Ce parere aveti despre produsele Rohnson?

Va sfatuiesc sa va inscrieti la competitia Spring SuperBlog 2016 sa vedeti cum va descurcati, la ce nivel sunteti si pentru experienta.

Leave a Reply